Diensten

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling is een vak apart, maar dat wist u ongetwijfeld al. "Mee zijn" met zijn tijd, is vandaag de grootste uitdaging van softwarebouwers. Mee zijn met de technologische vernieuwing(en). Vandaar dat C-Quel niet enkel met een klein 'vast' team werkt, maar ook met een uitgebreid 'los' team van specialisten wereldwijd. Inderdaad: wereldwijd! ...en dat mag gerust letterlijk genomen worden.

 


Consultancy

Tja, Object Pascal is nu eenmaal onze passie. Het klinkt misschien niet meer zo sexy als in the eighties, maar desondanks blijft Pascal (en Delphi) een krachtige taal om uw oplossing te ontwikkelen. Wij hebben dan ook een ruime ervaring in het ondersteunen en adviseren van Pascal en/of Delphi programmeurs.

 


Opleidingen

Of het nu in-company, of op een andere locatie is, C-Quel verzorgt opleidingen op maat van uw noden. Ook hier blijkt ons 'wereldwijde' team handig, wij hebben de specialist die u nodig heeft. Ongeacht welke training u of uw programmeurs nodig hebben, wij kunnen er voor zorgen.

 

 

 

 

Klik hier

Zin in een vrijblijvend gesprek?

Call To Action 100Wij overlopen graag met jou de mogelijkheden.
En nee, bij ons geen kantooruren. Bel ons rechtstreeks op +32 11 72 61 83 of +32 477 96 00 99, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of maak gebruik van ons contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Klik hier