Consultancy

Tja, Object Pascal is nu eenmaal onze passie. Het klinkt misschien niet meer zo sexy als in the eighties, maar desondanks blijft Pascal (en Delphi) een krachtige taal om uw oplossing te ontwikkelen. Wij hebben dan ook een ruime ervaring in het ondersteunen en adviseren van Pascal en/of Delphi programmeurs.

Ondersteuning van bestaande Delphi projecten

U heeft nog ‘oude’ software waar u graag nog enkele nieuwigheden wil aan toevoegen? U wil graag nog wat foutjes opgelost zien in uw bestaande software? Of u wil dat het er allemaal wat moderner uitziet?
Wij onderhouden en/of upgraden uw Delphi projecten. Door onze jarenlange ervaring in Delphi en nauwe samenwerking met gerenommeerde Technology Partners kunnen wij het juiste antwoord bieden op uw Delphi vragen en wensen. Uw oude projecten zijn echt niet out! Wij kunnen met een minimale inspanning uw project terug up-to-date brengen zodat u terug ‘mee’ bent met de noden en wensen van vandaag.
Aarzel niet om ons te contacteren met uw Delphi vragen. Wij staan u graag te woord!

Advies bij nieuwe projecten en/of migraties

Uiteraard hebben wij een boontje voor Delphi, maar als wij eventueel via een andere weg een betere oplossing kunnen bieden zullen wij dit zeker niet nalaten. Het opzetten van een nieuw project is als dusdanig geëvolueerd dat we de ogen niet meer kunnen sluiten voor andere platformen. Die andere platformen vragen dan ook andere oplossingen. Om het in het Engels uit te drukken: We love Delphi, but we stay sharp and objective, and drink lots of coffee. Waarmee wij niet gezegd hebben dat we, ondanks onze passie voor Delphi, ook in C#, Objective-C en Java onze weg weten.

Heeft u vragen omtrent de opzet van uw nieuw project dan proberen wij zoveel mogelijk met u mee te denken om u het passend advies te verlenen. En niettegenstaande wij geen glazen (of was het kristallen?) bol hebben, proberen wij zoveel mogelijk te anticiperen op de actuele en toekomstige trends .

 

 

 

 

Klik hier

Zin in een vrijblijvend gesprek?

Call To Action 100Wij overlopen graag met jou de mogelijkheden.
En nee, bij ons geen kantooruren. Bel ons rechtstreeks op +32 11 72 61 83 of +32 477 96 00 99, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of maak gebruik van ons contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Klik hier