Over ons

"Over ons" pagina's zijn vrijwel altijd een bewieroken van het eigen kunnen en de eigen kwaliteiten. Deze "Over ons" pagina daarentegen... is helaas niet anders!
Zie het als een klassieke reclamestem (in de trend van Herbert Flack) die vertelt waarom je nu echt voor C-Quel Software moet kiezen om uw projecten aan te pakken.

C-Quel Software, geboren uit C en SQL databases, uitgegroeid tot een Delphi expertisecentrum (tja, de domeinnaam was al gereserveerd – te laat voor een naamsverandering waarin Delphi voorkomt).

Ons (weliswaar klein) team is als het ware verknocht aan Delphi of Object Oriented Pascal programmatie. Maar uiteraard zijn wij 'mee met onzen tijd' en durven wij ook wel eens met C# aan de slag, of zelfs met Objective-C, en ja, zelfs met Javascript.

Heeft u nog een oude Turbo Pascal console applicatie die u graag naar de cloud wil brengen met volledige unicode ondersteuning? Geen uitdaging is ons te extreem... En ja, zoals iedereen komen ook wij vrijblijvend bij u langs voor het nodige advies (met een lekkere kop koffie erbij komen we zelfs graag een tweede keer...).

U merkt het: bij ons geen geitenwollen sokken, maar de nodige dynamiek om software te ontwikkelen zoals software ontwikkeld dient te worden.